دانستی های بارداری

باروری

1391/11/4 23:23
8,011 بازدید
اشتراک گذاری

اینا مطالبی که از اینترنت سرچ میکنم! شاید بگین خب چه کاری میریم از همونجا پیدا میکنیم و میخونیم

من اینجا میذارم واسه خودم که بمونه و از یادم نره {#emotions_dlg.e29}

به زنان دارای گروه خونی O توصیه شود زودتر به فکر بچه دار شدن باشند، اما کارشناسان می گویند قبل از رسیدن قاطعانه به چنین نتیجه ای، به تحقیقات بیشتری نیاز است.

تحقیقات جدید نشان داد زنان دارای گروه خونی O با بالا رفتن سن دارای مشکلات بیشتری در باروری می شوند.

این نخستین تحقیقی است که نشان می دهد گروه خونی زنان می تواند بر شانس بارداری آن ها تأثیرگذار باشد.

محققان با تحقیق بر روی گروهی از زنانی که برای باروری تحت درمان بودند به این نتیجه رسیدند که زنان دارای گروه خونی O از نظر کمی و کیفی با تخمک های ضعیف تری روبرو هستند.

در مقابل زنان دارای گروه خونی A از نظر کمی و کیفی تخمک های بهتری را دارا بوده اند.

گروه های خونی O و A دو گروه خونی رایج در میان مردم بریتانیا است که حدود 44 درصد مردم دارای گروه خونی O و حدود 42 درصد دارای گروه خونی A هستند.

دکتر ادوارد نجات از دانشکده آلبرت انیشیتن دانشگاه پزشکی نیویورک می گوید این تحقیقات بر روی زنانی انجام شده که در برنامه های دانشگاه ییل تحت درمان باروری قرار گرفته بودند.

افراد دارای گروه خونی A دارای آنتی ژن A هستند، پروتئینی در دیواره سلول که در افراد دارای گروه خونی O وجود ندارد.

چه عواملی، احتمال باروری زنان را کم و زیاد می‌کنند؟

یکی از اوقات شادی بخش در یک ازدواج، زمان تصمیم گیری برای داشتن یک بچه است. اگر مرد و زن هر دو سالم باشند، بارداری به راحتی و بدون هیچ مشکلی صورت می‌گیرد.

یک بار در ماه، هورمون‌های زنانه ای که از غده هیپوفیز ترشح می‌شود، تخمدان‌ها را تحریک می‌کند و باعث آزاد سازی یک یا دو تخمک می‌شود که در صورت آزاد شدن دو تخمک، دو قلوهای غیر مشابه به وجود می‌آیند. در صورت نامرتب بودن پریودها، شانس بارداری کاهش می‌یابد.

افزایش سن نیز شانس باروری را کاهش می‌دهد.

نکاتی مهم برای افزایش شانس بارداری

فاصله بین دو پریود، فاصله ای است که بارداری در آن اتفاق می‌افتد. به سادگی می‌توانید این روزها را محاسبه کنید، یعنی از شروع یک پریود تا پریود بعدی.

اولین روز یعنی لکه بینی را هم یک روز حساب کنید. هر خانمی ‌ممکن است یک عدد را ذکر کند. برای مثال یک نفر عدد 22 و دیگری عدد 30 ، ولی معمولا طول این دوره 21 تا 35 روز است. هر عددی که به دست آمد، عدد 14 را از آن کم کنید، عددی که به دست می‌آید روز تخمک گذاری است، چهار روز قبل و دو روز بعدش را در نظر بگیرید. این یک هفته، بهترین زمان برای باردار شدن است.

اسپرم می‌تواند در دستگاه تناسلی خانم‌ها حداکثر تا 72 ساعت زنده بماند، بنابراین شروع تماس اگر در روزهای اول و در آن فرصت یک هفته ای باشد، شانس بارداری افزایش پیدا می‌کند. اگر همسران مشکلی به لحاظ پزشکی نداشته باشند و از نظر تماس زناشویی فعال باشند (حدود دو تا سه مرتبه در هفته)، در طول شش ماه اول با احتمال 60 درصد بارداری اتفاق می‌افتد و با احتمال 80 درصد در طی یک سال اول و 90 درصد در طی 18 ماه اول است.

در طول دوره تخمک گذاری درجه حرارت بدن خانم‌ها افزایش پیدا می‌کند. اگر درجه حرارت پایه بین 5/35 تا 5/36 باشد، در این صورت درجه حرارت بین 1/36 تا 2/37 زمان تخمک گذاری را نشان می‌دهد. البته این روش، همیشه هم دقیق نیست.

بعضی از فروشگاه‌ها و سایت‌های اینترنتی، درجه دماسنج پایه و نیز کیت‌هایی برای بررسی قدرت باروری مردان را به فروش می‌رسانند. این کیت‌ها غلظت و میزان حجم اسپرم را اندازه می‌گیرند. البته این آزمایش هم به صورت مطلق و دقیق نیست و برای پی بردن به وجود یا فقدان نازایی در مردان، بهترین راه، مشورت با پزشک برای آزمایش مایع منی است.

مصرف سیگار توسط خانم‌ها، باعث تغییر در ترشحات محیط دهانه رحم می‌شود و ممکن است از رسیدن اسپرم به تخمک جلوگیری کند و نیز احتمال سقط و نقایص مادرزادی را افزایش می‌دهد.

خانم ها چه مدت بعد از قطع روش جلوگیری، باردار می شوند؟

خانم‌هایی که تصمیم می‌گیرند بچه‌دار شوند، در صورتی که از قرص‌های هورمونی استفاده می‌کنند، نیمی‌ از آن ها طی سه ماه اول پس از قطع قرص‌ها، باردار خواهند شد و نیمی‌ دیگر طی یک سال.

در خانم‌هایی که از روش‌های ایجاد مانع مثل حلقه استفاده می‌کنند (و یا از روش طبیعی)، این دسته هم زمانی مثل گروه قبل و شاید کمی‌ هم کمتر ممکن است تا ایجاد بارداریشان طول بکشد.

در افرادی که از آمپول دپوپروورا که فقط حاوی هورمون پروژسترون است استفاده می‌کنند، پس از قطع مصرف این آمپول حدود شش ماه طول می‌کشد تا بارداری اتفاق بیفتد.

در مورد دستگاه داخل رحمی ‌(آی- یو - دی)، معمولا یک یا دو ماه پس از خروجش از بدن است که بارداری اتفاق می‌افتد.‌

رژيم غذايي ازدو ماه قبل بارداري در تعيين جنسيت موثر است.استفاده از مواد غذايي حاوي سديم و پتاسيم باعث تشکيل جنين مذکر و استفاده از مواد غذايي حاوي يون‌هاي کلسيم و منيزيم باعث تشکيل جنين مونث مي‌شود.


زمان شروع رژيم غذايي براي تعيين جنسيت جنين حداقل دو ماه قبل از بارداري است و نقش تغذيه در تعيين جنسيت تا حدود 75 تا 80 درصد به اثبات رسيده است.



بيماري‌هايي نظير هموفيلي و ديستروفي عضلاني فقط در جنس مذکر بروز مي‌کند؛ با توجه به اهميت اين موضوع و دلايل پزشکي، تصميم گيري در مورد تعيين جنسيت جنين کاملا منطقي به نظر مي‌رسد.



يون‌هاي سديم، پتاسيم و کلسيم در تعيين جنسيت جنين نقش اساسي دارند و نسبت يون‌ها در مواد غذايي مهم‌تر از غلظت آنها است.



استفاده از يون‌هاي سديم و پتاسيم باعث تشکيل جنين مذکر و يون‌هاي کلسيم و منيزيم باعث تشکيل جنين مونث مي‌شود . رعايت رژيم به مدت شش ماه مجاز است. در صورتي که در طي اين مدت بارداري اتفاق نيفتد رعايت رژيم غذايي مذکور بيش از مدت شش ماه سبب ايجاد کمبود مواد مغذي خواهد شد.



رژیم پیشنهادی برای جنسیت پسر



مادري که تمايل به داشتن فرزند پسر دارد بايد مصرف لبنيات را از رژيم غذايي خود حذف کند و ميوه جات و سبزيجات بيشتري مصرف كند. همچنين مصرف گروه نان و غلات، انواع گوشت‌ها و ميوه‌ها و حبوبات و دانه‌هاي روغني، کره، مايونز، انواع ادويه‌جات، انواع شيريني‌هاي فاقد شير و انواع شربت‌ها بلامانع است.


مواد غذايي غيرمجاز در رژيم غذايي جنين پسر شامل ميگو و تخم مرغ و از گروه ميوه‌ها و سبزيجات کرفس و اسفناج، لوبياي سبز، کاهوي سبز، بيسکويت، کاکائو و شکلات مي باشد.


رژيم پيشنهادي برای جنسيت جنين دختر



حذف نمک در غذاها از نکات مهم در اين رژيم مي‌باشد. از گروه ميوه‌ها و سبزيجات مادر مي تواند هويج، خيار، لوبيا سبز، سيب، ترب و سيب‌زميني و پياز مصرف کند ولي در مصرف انواع لبنيات هيچ گونه محدوديتي ندارد.




مصرف انواع موادغذايي غير مجاز در تعيين جنسيت :



اين مواد غذايي شامل نان سفيد، ذرت، سبوس گندم، لوبياي خشک و عدس و از گروه سبزي و ميوه ها زردآلو ، موز، چغندر، گيلاس، خيار، تره، خرما، شاهي، اسفناج، نارنگي، خربزه و زيتون مي‌باشد.



رعايت رژيم غذايي فقط در مادر ضرورت دارد . رعايت اين رژيم توسط پدر فقط از جنبه رواني در همراهي با همسر موثر خواهد بود.

اگر خواهان فرزند دختر هستید ، دریافت مواد غذایی حاوی کلسیم و منیزیم را افزایش یابد به این ترتیب مصرفی خوراکی هایی چون ، شیر ، ماست ، پنیر ، تخم مرغ ، بادام . بادام زمینی بدون نمک ، گردو ،لوبیا سبز، مارچوبه ، کاهو ، ماکارونی ، نان ، گوشت و ماهی ، اسفناج ، سیب ، کلم ، کدو ،خیار ، پیاز و فلفل سبز را افزایش دهید . مواد غذایی مانند نان سفید ، ذرت ، نارنگی ،خربزه ، تره و شاهی بهتر است مصرف نشود .با عدم دریافت نمک و نیز مصرف روزانه قهوه و شکلات به مقدار معقول می توانید به برنامه غذایی تان ، شانس تولد نوزاد دختر را افزایش دهید .
اما در صورتی که تمایل به داشتن فرزند پسر دهید باید سدیم دریافتی خود را افزایش دهید . سدیم علاوه بر نمک طعام و مواد غذایی شور در غذا های دریایی ، گوشت ، جگر گوساله ، هویج ، تخم مرغ و غذا های آماده موجود است . شما باید از منابع پتاسیم بیشتر استفاده کنید . از این گروه مواد غذایی می توان به مصرف گوشت ، میوجات تازه و خشک مانند هلو ، موز ، کشمش ، قارچ ، انجیر ،آلو ،صیفی جات ، مانند گوجه و نیز غلات به ویژه برنج اشاره کرداستفاده از مواد غذایی حاوی گلو کز در روز های تخمک گذاری محیط را برای محیط را برای جذب اسپرم Y و تشکیل جنین پسر مناسب می کند . مواد غذایی حاوی گلوگز عبارتند از : عسل ، غلات صبحانه شیرین شده ، هویج و کشمش
مادرانی که علاقمند به داشتن فرزند پسر هستند باید دریافت کلسیم و منیزیم را محدود کنند . شیر شیر و فراورده های لبنی ، سبزیجات دارای برگ تیره مانند اسفغناج ، حاوی کلسیم زیاد بوده و گیاهان سبز ، حبوبات و مغز ها منیزیم فراوان دارند . بنابراین مصرف این خوراکی ها باید کاهش یابد .دریافت مکمل اسید های چرب ضروری نیز می تواند کمک کننده باشد . رعایت رژیم غذایی برای تولد نوزاد پسر در افراد مبتلا به فشار خون بالا ، ناراحتی های قلبی و نارسایی های کلیوی و رعایت رژیم غذایی ویژه برای تولد نوزاد دختر در افراد مبتلا به اختلالات عصبی ، بالا بودن کلسیم خون و نارسایی های کلیوی ممنوع است . این رژیم ها باید توسط خانم ها رعایت شوند و نوع تغذیه مردان به طور مطلق تاثیری در روند شکل گیری جنسیت جنین ندارد .
منبع: هفته نامه تندرستی همشهری و بیتوته

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (0)